Tafelzeil kant

Tafelzeil bedrukt

5 artikel(en)

per pagina

1

5 artikel(en)

per pagina

1

Kanten tafelzeil kopen

Een hip tafelzeil op tafel maakt de eetkamer of keuken natuurlijk helemaal af! Zo hebben wij ook kanten tafelzeilen in onze collectie. We hebben wit kanten tafelzeilen maar ook zwart.De kanten tafelzeilen zijn gemaakt van PVC. PVC is een sterk en glad materiaal. Je kunt het tafelzeil van kant dus makkelijk afnemen met een doekje! Echter heeft het kanten tafelzeil geen dichte structuur. Dit houdt in dat het tafelzeil niet waterbestendig is. Mocht er wat op gemorst worden dan komt dat wel op de tafel terecht. Wat je dan kunt doen is een tafelbeschermer onder het kanten tafelzeil plaatsen. Dit is een dik, doorzichtig tafelzeil. Zo kun je dus alsnog het tafelblad zien en blijft de tafel beschermd tegen vlekken en beschadigingen.

We hebben ook nog tafelzeil kant wit en zwart! Perfect voor een stijlvolle uitstraling.

Naast kanten tafelzeilen hebben we natuurlijk nog veel meer soorten! Hieronder leggen we eventjes uit wat wij allemaal in onze collectie hebben.

Onze verschillende soorten tafelzeilen en tafelkleden online

Naast tafelzeilen van PVC hebben we ook nog andere materialen. Zo hebben we gewone tafelkleden van linnen of katoen. Maar we hebben ook linnen en katoen met een coating. Hieronder even een toelichting!

Naast katoen hebben we ook nog tafelkleed van linnen. Dit is net iets anders dan katoen. Zo wordt katoen gemaakt van de katoenplant. Katoen is zacht, vochtopnemend en duurzaam. Linnen wordt gemaakt uit vezels van de vlasplant. Ook linnen is vochtopnemend. Linnen voelt daarom iets sterker aan dan katoen. Dat is ook waarom linnen wat sneller kreukt dan katoen.

Dan hebben we ook nog katoen en linnen dat is gecoat met polyacryl. Hierdoor zijn deze tafelkleden makkelijk afneembaar en waterafstotend. Daarnaast kun je de tafelkleden kunnen gewoon in de wasmachine wassen op 30 graden. Het fijne aan deze combinatie is dat het eruit ziet en voelt als katoen, maar wel afneembaar is!

Verder hebben we ook transparante PVC zeilen. Ze zijn dikker dan een normaal tafelzeil. Het voordeel hiervan is, is dat je het tafelblad nog kunt zien. Ook beschermt het de tafel tegen vlekken en beschadigingen. Ook deze kun je geheel op maat bestellen.

Hip tafelzeil op maat

Onze tafelzeilen worden helemaal voor jou op maat gemaakt. Onze standaards breedtemaat is 140 centimeter. De lengte kun jij zelf kiezen in de tabel. We raden met tafelzeilen van PVC echter wel aan om ze op rol te bestellen. Als je een PVC tafelzeil namelijk opvouwt loop je het risico dat er putjes op de vouwnaden komen. En dat zou natuurlijk jammer zijn.

Proefstaaltje bestellen

Kiezen lijkt makkelijk, maar dat is niet altijd zo! Wij begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn om te kiezen uit zoveel verschillende soorten tafelzeilen. Maar daar hebben we wat op bedacht! Je kunt nu bij ons een proefstaaltje bestellen. Zo kun je het materiaal voelen en kijken of de kleur of kleuren goed bevallen. Je krijgt dan een goed beeld van het kanten tafelzeil. En dat maakt een juist keuze maken weer een stuk makkelijker.

Accessoires

Om ervoor te zorgen dat het tafelzeil mooi op tafel blijft hebben wij nu ook tafelklemmen. Stel je voor: je zit in de zomer lekker in de tuin te genieten van lekker eten en een glaasje wijn. Voordat je het door hebt komt de wind onder het tafelzeil en ligt alles op de grond. Om dat soort situaties te voorkomen hebben we nu tafelklemmen. Hiermee klem je het tafelzeil aan de tafel en blijft alles mooi op z’n plek staan. Zo kun jij dus gerust verder met jouw genietmomentje.

Zo lang mogelijk van jouw tafelzeil genieten

Ondanks dat PVC waterafstotend is, moet je wel een beetje oppassen met eten en drinken waar veel kleurstoffen in zitten. Zo zijn er bepaalde kleurstoffen die heel erg snel in het PVC kunnen trekken. Wij adviseren daarom om op te passen met o.a. aardbeien, tomaten, rode bieten, rode kool en kerrie. Het is handig om tijdens het eten een doekje bij de hand te hebben. Mocht er toch iets van de bovenstaand genoemde dingen op het tafelzeil vallen, dan kun je het er meteen afhalen! Zo weet je zeker dat je nog lang plezier hebt van het mooie tafelzeil.

Naast kleurstoffen heeft ook de zon invloed op de kleur van het tafelzeil. Laat daarom het tafelzeil niet heel lang in de zon liggen. De zon laat kleuren namelijk verbleken. En dat zou natuurlijk zonde zijn!

🍪 Wil jij een goed werkende website?
Wij gebruiken net als iedere andere website cookies. Kies zelf welke cookies je toestaat.