Tafelzeil

Tafelzeil bedrukt

Artikelen 1 tot 15 van 241 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
17

Artikelen 1 tot 15 van 241 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
17

Waarom is een tafelzeil zo handig?

Een tafelzeil kopen heeft meerdere voordelen. Ten eerste heeft een tafelzeil een praktische functie. De tafelzeilen zijn gemaakt van PVC. Het lijkt op een plastic tafelzeil, maar dat is het niet. PVC is namelijk een stuk sterker en dikker. De tafelzeilen kun je dus ook makkelijk afnemen. Zo trekken er geen vlekken in de tafel én wordt jouw tafel beschermd tegen kleine beschadigingen.

We hebben een zeer breed assortiment aan tafelzeilen. Zo hebben we vele verschillende prints tafelzeilen waarmee je telkens weer een andere sfeer neer kunt zetten. Je kunt het tafelzeil daarom perfect matchen met jouw interieur of met een speciale gelegenheid. We hebben bijvoorbeeld feestelijke tafelzeilen voor tijdens de kerstdagen. Er is voor ieder wat wils. De maatvoering kun je ook helemaal zelf kiezen. Een goedkoop tafelzeil kopen was nog nooit zo makkelijk.

Wanneer je kinderen in huis hebt is zo’n tafelzeil ook super handig! Mochten ze een keer morsen met eten, dan kun je dit meteen eraf halen met een doekje. Ook is een tafelzeil aan te raden tijdens het knutselen. We hebben tafelzeilen met leuke prints voor kinderen. Denk hierbij aan Dino’s, Woezel & Pip en de Efteling.

Soorten tafelzeilen

Als we over een tafelzeil spreken, dan hebben we het over tafelzeilen die zijn gemaakt van PVC. Binnen deze categorie maken we ook nog onderscheid tussen verschillende uitvoeringen tafelzeil.

Zo hebben we gewone tafelzeilen van PVC. Deze zijn voorzien van een fraaie print, maar uiteraard zijn ze ook verkrijgbaar in effen kleuren.

Verder hebben we ook nog tafelbeschermers. Dit zijn transparante PVC zeilen. Ze zijn iets dikker dan een normaal tafelzeil. Het voordeel hiervan is, is dat je het tafelblad nog kunt zien. Ook beschermt het de tafel tegen vlekken en beschadigingen.

We hebben ook nog tafelzeilen van PVC in een kanten uitvoering. Ziet er chique uit en het is makkelijk af te nemen.

Tafelzeil online op maat

Naast het feit dat je het tafelzeil online kunt bestellen hebben we nog een groot voordeel. Je kunt het tafelzeil namelijk op maat bestellen. In de tabel kun je de maatvoeringen zien. Zo heb je straks dus een prachtig tafelzeil in huis dat ook nog eens perfect om jouw tafel past. We raden met tafelzeilen van PVC echter wel aan om ze op rol te bestellen. Als je een PVC tafelzeil namelijk opvouwt loop je het risico dat er putjes op de vouwnaden komen. En dat zou natuurlijk jammer zijn.

Proefstaaltje

Wil je helemaal zeker zijn van je aankoop? Dan hebben wij iets handigs voor jou bedacht. Wij snappen als geen ander hoe moeilijk het is om te kiezen. Daarom is ons assortiment ook zo ontzettend groot geworden. Want ook wij konden lastig kiezen tussen alle soorten. En dat is precies waarom je bij ons nu ook een proefstaaltje kunt bestellen. Je krijgt dan een stukje tafelzeil thuisgestuurd. Je kunt dan precies het materiaal voelen, hoe dik het is en hoe de print eruitziet. Zo weet je direct of het een goede match is met jou en het interieur!

Accessoires

Om ervoor te zorgen dat het tafelzeil mooi op tafel blijft hebben wij nu ook tafelklemmen. Stel je voor: je zit in de zomer lekker in de tuin te genieten van lekker eten en een glaasje wijn. Voordat je het door hebt komt de wind onder het tafelzeil en ligt alles op de grond. Om dat soort situaties te voorkomen hebben we nu tafelklemmen. Hiermee klem je het tafelzeil aan de tafel en blijft alles mooi op z’n plek staan. Zo kun jij dus gerust verder met jouw genietmomentje.

Zo lang mogelijk van jouw tafelzeil genieten

Het grote voordeel aan een PVC tafelzeil is natuurlijk dat je dit makkelijk af kunt nemen met een doekje. Wij hebben wel een aantal tips voor je om het tafelzeil zo lang mogelijk mooi te houden! Zo zijn er bepaalde kleurstoffen die heel erg snel in het PVC kunnen trekken. En deze kleurstoffen komen veelal uit bepaalde voedingsmiddelen. Zo raden wij dus aan om op te passen met aardbeien, tomaten, rode bieten, rode kool en kerrie. Het is daarom handig om tijdens het eten een doekje bij de hand te hebben. Mocht er toch iets van de bovenstaand genoemde dingen op het tafelzeil vallen, dan kun je het er meteen afhalen!

Naast kleurstoffen heeft ook de zon invloed op de kleur van het tafelzeil. Laat daarom het tafelzeil niet heel lang in de zon liggen. De zon laat kleuren namelijk verbleken. En dat zou natuurlijk zonde zijn!

🍪 Wil jij een goed werkende website?
Wij gebruiken net als iedere andere website cookies. Kies zelf welke cookies je toestaat.