Tafelzeil accessoires

Tafelzeil tafelklemmen gewichten

1 artikel(en)

per pagina

1

1 artikel(en)

per pagina

1

Tafelklemmen en tafelgewichtjes voor je tafelzeil

Niets is zo lekker als buiten in de mooie tuin zitten in de zomer met wat lekkers te eten of drinken. Stel je dus even voor: het is een zondagochtend in augustus en het is een prachtige zomerse, zonnige dag! Je hebt besloten om daar optimaal van te genieten dus je hebt zelf croissantjes gebakken. Daarnaast heb je ook nog eens verse jus geperst want je was immers in een goede bui. Na enige tijd is jouw ontbijtje klaar en besluit je om dit lekker in de tuin te gaan opeten. Je dekt te tafel mooi af met je nieuwe tafelzeil en zit vervolgens heerlijk te genieten aan tafel, het croissantje met jam is lekker, de jus is lekker en er vliegt een vlinder voorbij. En opeens, zo onvoorspelbaar als het weer kan zijn, steekt er een wind op die vervolgens onder het tafelzeil komt. Voordat je het weet valt jouw versgebakken croissant met aardbeienjam in het gras en het glas met verse jus d’orange is over jou en de tafel heen gevallen. Het zou natuurlijk eeuwig zonde zijn als zo'n mooie zondagochtend verpest zou worden door een beetje wind.

Niks is zo veranderlijk als het weer, dus als er een flinke wind op komt zetten, ben je daar waarschijnlijk niet altijd op voorbereid. Om te voorkomen dat jij jouw zondagse ontbijt ineens op je schoot hebt liggen, kan het dus een goed idee zijn om je tafelzeil wat te verstevigen. Gelukkig hebben we ook daar wat op bedacht, namelijk tafelklemmen of tafelgewichtjes voor je tafelzeil. Met tafelklemmen maak jij het tafelzeil of tafelkleed vast aan de tafel waardoor de wind geen schijn van kans meer maakt! Tafelgewichtjes kun je aan het tafelzeil hangen waardoor dit genoeg tegengewicht biedt om gewoon te blijven liggen op jouw tafel. Door gebruik te maken van één van deze twee opties weet je zeker dat jij straks met een gerust hart kunt genieten van jouw zondagochtend genietmoment.

Verschillende varianten tafelkleedklemmen

Een tafelklem klemt als het ware je tafelzeil aan je tafel vast. Je bevestigt een tafelklem over het algemeen aan elke zijde van de tafel. Zo kan de wind er niet meer onder komen en blijft je tafelzeil netjes liggen. We hebben verschillende varianten van de tafelklemmen, gemaakt van verschillende materialen. Zo hebben we tafelkleedklemmen van RVS en PVC in meerdere vormen. Ze worden geleverd in sets 4 en zijn geschikt voor een tafelblad met een dikte van maximaal 3 centimeter.

Je kunt ook kiezen voor onze kleurrijke tafelkleedgewichtjes. Deze gewichtjes hang je aan de hoeken van je tafelzeil of tafelkleed. Hiermee zorg je voor tegengewicht, waardoor je tafelzeil mooi op de tafel blijft liggen. De gewichtjes zijn gemakkelijk aan het zeil te bevestigen met behulp van de knijpers en zijn verkrijgbaar in meerdere grappige vormpjes. Ook de tafelgewichtjes worden geleverd in sets van 4.

Niet te lang in de zon laten liggen

Met behulp van onze tafelklemmen en gewichtjes kun je dus gerust onze tafelkleden en tafelzeilen buiten gebruiken! Als je eenmaal een tafelzeil gevonden hebt op onze website, dan wil je er natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Om je tafelzeil zo lang mogelijk mooi te houden, hebben we echter wel een paar tips. Zo is het belangrijk om op te passen met eten en drinken waar veel kleurstof in zit. Deze kunnen namelijk snel in het tafelzeil of tafelkleed trekken. Om dit te voorkomen is het dus verstandig om een vochtige doek bij de hand te houden. Onze uitwasbare tafelkleden kunt u het beste gelijk in de was gooien, zodat de vlek geen kans krijgt om echt in te trekken.

Naast het voorkomen van vlekken wil je natuurlijk de kleuren zo lang mogelijk mooi houden. Daarom is verstandig om je tafelkleed niet te vaak of te lang buiten te laten liggen. De zon kan namelijk op den duur de kleuren verbleken, wat natuurlijk zonde is van je zorgvuldig uitgezochte tafelkleed.

Op maat gemaakt

Bij ons krijg je de mogelijkheid om je tafelzeil helemaal op maat te bestellen! Ons systeem maakt gebruik van een standaard breedte van 140 cm, maar de lengte kan zelf bepaald worden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor 150, 200 en 250 cm. Zo weet je zeker dat je tafelzeil mooi om je tafel valt, en met behulp van de klemmen of gewichtjes blijft hij ook nog eens mooi op zijn plek!

De waardering van www.tafelzeil.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 886 reviews.
🍪 Wil jij een goed werkende website?
Wij gebruiken net als iedere andere website cookies. Kies zelf welke cookies je toestaat.