Tafelzeil accessoires

Tafelzeil tafelklemmen gewichten

8 artikel(en)

per pagina

1

8 artikel(en)

per pagina

1

Tafelklemmen en tafelgewichtjes

Niks is zo lekker als buiten in de mooie tuin zitten in de zomer met wat lekkers te eten of drinken. En gelukkig zijn onze tafelkleden en tafelzeilen ook te gebruiken voor buiten! Let er alleen wel op dat je het tafelzeil niet te vaak en te lang buiten laat liggen, de zon kan namelijk de kleuren verbleken, en dat zou natuurlijk erg jammer zijn.

In Nederland is het weer niet altijd even voorspelbaar, dat weet iedereen. Zo kan het nog wel eens voorkomen dat er een windje staat in de zomer…

Stel je dus even voor: het is een zondagochtend in augustus en het is een prachtige zomerse, zonnige dag! Je hebt besloten om daar optimaal van te genieten dus je hebt zelf croissantjes gebakken. Daarnaast heb je ook nog eens verse jus geperst want je was immers in een goede bui. Na enige tijd is jouw ontbijtje klaar en besluit je om dit lekker in de tuin te gaan opeten. Je zit heerlijk te genieten aan tafel, het croissantje met jam is lekker, de jus is lekker en er vliegt een vlinder voorbij.

En opeens, zo onvoorspelbaar als het weer kan zijn, steekt er een wind op die vervolgens onder het tafelzeil komt. Voordat je het weet valt jouw versgebakken croissant met aardbeienjam in het gras en het glas met verse jus d’orange is over jou heen gevallen...

Zo’n mooie zondagochtend als deze wil je natuurlijk niet laten verpesten door een beetje wind. En zodoende jouw ontbijt mislopen is natuurlijk eeuwig zonde.

Gelukkig hebben we ook daar wat op bedacht, namelijk tafelklemmen of tafelgewichtjes. Met tafelklemmen maak jij het tafelzeil of tafelkleed vast aan de tafel waardoor de wind geen schijn van kans meer maakt! Tafelgewichtjes kun je aan het tafelzeil hangen waardoor dit genoeg tegengewicht biedt om gewoon te blijven liggen op jouw tafel. Door gebruik te maken van één van deze twee opties weet je zeker dat jij straks met een gerust hart kunt genieten van jouw zondagochtend genietmoment!

🍪 Wil jij een goed werkende website?
Wij gebruiken net als iedere andere website cookies. Kies zelf welke cookies je toestaat.