Tafelkleden

Tafellinnen digitaal druk

14 artikel(en)

per pagina

1
 • Dit mooie lichtbruine tafelkleed met strepen is een verrijking voor jouw eettafel. Het tafelkleed is gemaakt van katoen maar wel behandeld met een coating. Hierdoor makkelijk afneembaar en uitwasbaar! En dat betekent dat je straks geen vlekken meer op de tafel krijgt.

  Meer info
 • Dit bruine tafelkleed met strepen is een verrijking voor jouw eettafel. Het tafelkleed is gemaakt van katoen maar wel behandeld met een coating. Hierdoor makkelijk afneembaar en uitwasbaar! En dat betekent dat je straks geen vlekken meer op de tafel krijgt.

  Meer info
 • Dit schitterende katoenen tafelkleed past in vrijwel ieder interieur. Doordat het tafelkleed van katoen is, behoudt het de look en feel van een tafelkleed! Ook dit tafelkleed kun je makkelijk afnemen met een doekje én kan het in de was.

  Meer info
 • Dit zwarte tafelkleed met stippen is een prachtige toevoeging aan jouw eetkamer of woonkamer. Het tafelkleed is gemaakt van katoen maar wel behandeld met een coating. Hierdoor makkelijk afneembaar en uitwasbaar! En dat betekent dat je straks geen vlekken meer op de tafel krijgt.

  Meer info
 • Dit tafelzeil is antraciet van kleur. Op het tafelkleed zijn doodle bloemen te zien in het wit. Dit zorgt voor een speelse, en toch schattige uitstraling. Door de neutrale kleuren zeer makkelijk te combineren met andere kleuren en materialen. Het tafelkleed is gemaakt van katoen maar wel behandeld met een coating. Hierdoor makkelijk afneembaar en uitwasbaar! En dat betekent dat je straks geen vlekken meer op de tafel krijgt.

  Meer info
 • Dit mooie tafelkleed is voorzien van mooie pioenrozen in beige kleur. Bijvoorbeeld onwijs leuk om te gebruiken tijdens een high tea! Het tafelkleed is gemaakt van katoen maar wel behandeld met een coating. Hierdoor makkelijk afneembaar en uitwasbaar! En dat betekent dat je straks geen vlekken meer op de tafel krijgt.

  Meer info
 • Dit zandkleurige tafelkleed is bedrukt met witte, sierlijke lijnen. Het geheel geeft dit tafelkleed een rustieke uitstraling. Daarom is dit tafelkleed ook geschikt voor veel interieurs. Het tafelkleed kan gebruikt worden bij vele gelegenheden.

  Meer info
 • Dit grijze tafellinnen met witte sterren is hartstikke leuk voor bij jou op tafel! Door de neutrale kleur makkelijk te combineren. De sterren geven het tafellinnen weer een moderne look. Het tafellinnen is gemaakt van katoen en bewerkt met een coating.

  Meer info
 • Dit tafelkleed heeft vlakken in taupe kleur waarin kleine streepjes te zien zijn. Door de taupe kleur is dit tafelkleed zeer makkelijk te combineren met andere kleuren! Je kunt het tafelkleed daarom makkelijk gebruiken bij veel verschillende gelegenheden.

  Meer info
 • Dit tafelkleed is voorzien in van een print met kleine blokjes in de kleuren beige en taupe. Door deze combinatie van kleuren heeft dit tafelkleed een rustieke en stijlvolle uitstraling. En met de kleuren kun je nog alle kanten op! Het tafelkleed is gemaakt van katoen maar wel behandeld met een coating. Hierdoor makkelijk afneembaar en uitwasbaar! En dat betekent dat je straks geen vlekken meer op de tafel krijgt.

  Meer info
 • Dit zandkleurige tafelkleed met stippen is een prachtige toevoeging aan jouw eetkamer of woonkamer. Het tafelkleed is gemaakt van katoen maar wel behandeld met een coating. Hierdoor makkelijk afneembaar en uitwasbaar! En dat betekent dat je straks geen vlekken meer op de tafel krijgt.

  Meer info
 • Dit tafelkleed heeft een zandkleur. Op het tafelkleed zijn doodle bloemen te zien in het wit. Dit zorgt voor een speelse, en toch schattige uitstraling. Door de neutrale kleuren zeer makkelijk te combineren met andere kleuren en materialen. Het tafelkleed is gemaakt van katoen maar wel behandeld met een coating. Hierdoor makkelijk afneembaar en uitwasbaar! En dat betekent dat je straks geen vlekken meer op de tafel krijgt.

  Meer info
 • Dit tafelkleed met witte sterren is hartstikke leuk voor bij jou op tafel! Door de neutrale kleur makkelijk te combineren. De sterren geven het tafelkleed weer een moderne look. Het tafelkleed is gemaakt van katoen en bewerkt met een coating. Je hoeft je dus niet meer druk te maken over vlekken op tafel.

  Meer info
 • Dit tafelkleed heeft vlakken in antraciet waarin kleine streepjes te zien zijn. Door de taupe kleur is dit tafelkleed zeer makkelijk te combineren met andere kleuren! Je kunt het tafelkleed daarom makkelijk gebruiken bij veel verschillende gelegenheden.

  Meer info

14 artikel(en)

per pagina

1

De mooiste tafelkleden online kopen

Bij ons kun je kiezen uit een zeer ruim aanbod aan tafelkleden en tafelzeilen! In onze collectie hebben we verschillende soorten tafelkleden die je op maat kunt bestellen. Ze variëren in materiaal en we hebben veel verschillende prints! Maar natuurlijk hebben we ook gewoon een zwart of wit tafelkleed. Er is voor ieder wat wils.

Onze tafelkleden zijn gemaakt van katoen en linnen, mét of zonder coating. Tafelkleden zijn dunner dan de tafelzeilen van PVC. Hierdoor vallen ze zeer soepel om jouw mooie tafel!

Het voordeel van een tafellaken met een coating is dat je deze met een doekje af kunt nemen. Zo houd je de tafel schoon en het tafelkleed. Ideaal voor mensen met kinderen. Naast het feit dat je de tafelkleden af kunt nemen kunnen ze ook allemaal uitgewassen worden op 30 graden!

Met een mooi tafelkleed kun je een leuke sfeer neerzetten. Met de feestdagen is het natuurlijk leuk om een Kerst tafelkleed te hebben! Zo kun je gezellig met de hele familie dineren en genieten van het mooie tafelkleed met Kerst. Natuurlijk hebben we tafelkleden met nog veel meer andere bedrukkingen. Er is voor elke gelegenheid een passend bedrukt tafelkleed.

Verschillende soorten tafelkleden

Als we het over een tafelkleed hebben, dan bedoelen we niet de tafelzeilen van PVC. Die staan namelijk in een andere categorie. Hieronder worden de verschillende soorten tafelkleden verder toegelicht!

We hebben de gewone tafelkleden die zijn gemaakt van linnen of katoen. Hier zit geen coating overheen. Er zit wel een verschil tussen tafellinnen en katoen. Zo wordt katoen gemaakt van de katoenplant. Katoen is zacht, vochtopnemend en duurzaam. Linnen wordt gemaakt uit vezels van de vlasplant. Ook linnen is vochtopnemend. Linnen voelt daarom iets sterker aan dan katoen. Dat is ook waarom linnen wat sneller kreukt dan katoen. Deze tafelkleden kunnen ook gewoon in de wasmachine!

We hebben ook tafellinnen en katoenen tafelkleden die wel gecoat zijn. Deze tafelkleden zijn voorzien van een polyetheen coating. Hierdoor zijn deze tafelkleden makkelijk afneembaar met een vochtig doekje. Ook deze tafelkleden kunnen gewoon in de wasmachine op 30 graden. Het fijne aan deze combinatie is dat het eruit ziet én voelt als katoen of linnen, maar wel afneembaar is!

Tafellinnen op maat bestellen

Als je een tafelkleed selecteert zie je al snel de tabel met de maatvoeringen. De standaard breedtemaat bij ons is 140 centimeter. De lengte kun je dus zelf kiezen! We raden wel aan om tafelkleden met een coating te bestellen op rol. Dit voorkomt dat er putjes op de vouwnaden komen. En dat is natuurlijk wel zo prettig! Deze optie kun je aanvinken onder de maattabel.

Proefstaaltje

Heb je nog een beetje je twijfels bij het bestellen van een geschikt tafelkleed? Of ben je benieuwd hoe het materiaal voelt? Bestel dan een proefstaaltje. Je krijgt dan een stukje tafelzeil thuisgestuurd. Zo kun je een stuk beter inschatten of het materiaal je aanstaat en of de print/kleuren matchen met wat jij voor ogen hebt! Zo helpen we jou bij het maken van een goede keuze.

Accessoires

Tafelkleden zijn minder zwaar dan tafelzeilen. Als je het tafelkleed voor buiten wilt gebruiken is het wel zo handig om tafelklemmen te gebruiken. De wind wil soms nog wel eens onder het tafelkleed waaien waardoor ook al het eten en drinken omvalt. En dat is natuurlijk jammer. Tafelklemmen of tafelgewichten zorgen ervoor dat het tafelkleed mooi op de tafel blijft liggen.

Lang van jouw mooie tafelkleed genieten

Als je dan eenmaal dat mooie tafelkleed thuis hebt, dan is het wel zo fijn als je er ook lang plezier van hebt! Daarom hebben wij een paar tips voor je op een rijtje gezet.

Pas een beetje op met eten en drinken waar sterke kleurstoffen in zitten. Deze kleurstoffen trekken namelijk vrijwel meteen in het tafelkleed. Met of zonder coating maakt niet heel veel verschil. Houd daarom tijdens het eten en drinken altijd even een vochtige doek paraat. Mocht er dan wat gemorst zijn dan kun je het er meteen afhalen. Gewone linnen en katoenen tafelkleden kun je het beste meteen in de was gooien.

Zo raden wij dus aan om op te passen met aardbeien, tomaten, rode bieten, rode kool en kerrie.

Ook de zon heeft invloed op de kleuren. Je kunt het tafelkleed natuurlijk voor buiten gebruiken, maar laat het niet te lang in de zon liggen. De zon verbleekt de kleur namelijk op ten duur.

🍪 Wil jij een goed werkende website?
Wij gebruiken net als iedere andere website cookies. Kies zelf welke cookies je toestaat.