Tafelkleden

Tafellinnen digitaal druk

13 artikel(en)

per pagina

1
 • Een kleurrijk tafelkleed is dit wel! Het tafelkleed is bedrukt met gekleurde bloemen, vlinders, vogels en stukjes tekst.

  Meer info
 • Op zoek naar een mooi tafelkleed voor in de lente? Dan is dit tafelkleed een goede match! Het tafelkleed is blauw met randen die zijn bedrukt met gras en bloemetjes print. Verder zijn er nog bloemen te zien en hartjes.

  Meer info
 • Tafellinnen Lola

  Dit vrolijke tafelkleed is voorzien van kleurrijke bloemen in verschillende kleuren. Hiermee maak je jouw keukentafel nog vrolijker! We hebben onwijs veel tafelzeilen en kleden met verschillende prints. Zo kun je ook per seizoen een andere sfeer neerzetten! Door het tafelkleed blijft de tafel goed beschermd tegen vlekken en beschadigingen.

  Meer info
 • Ben je op zoek naar een schattig en fleurig tafelkleed dat je ook nog eens kunt afnemen met een doekje? Dan zul je dit tafelkleed hoogstwaarschijnlijk wel kunnen waarderen! Het is een druk tafelkleed bedrukt met bloemen, vogels, hartjes en andere prints.

  Meer info
 • Dit prachtige katoenen tafelkleed geeft je keukentafel een klassieke uitstraling. Het gebloemde dessin geeft dit kleed ook een sjieke uitstraling en dankzij de neutrale kleur is het voor elke gelegenheid te gebruiken.

  Meer info
 • Dit prachtige 100% katoenen tafelkleed geeft je keukentafel een sjieke uitstraling. Dankzij de bruine kleur geeft dit kleed je tafel een klassiek uiterlijk. Dit kleed is voor elke gelegenheid te gebruiken.

  Meer info
 • Dit tafelkleed van katoen geeft een sfeervolle en natuurlijke uitstraling. Zo is dit tafelkleed beige en bedrukt met roze en rode bloemen voor een prachtig effect. Bijvoorbeeld onwijs leuk om te gebruiken tijdens een high tea!

  Meer info
 • Dit mooie tafelkleed is voorzien van mooie pioenrozen in beige kleur. Bijvoorbeeld onwijs leuk om te gebruiken tijdens een high tea! Het tafelkleed is gemaakt van katoen maar wel behandeld met een coating. Hierdoor makkelijk afneembaar en uitwasbaar! En dat betekent dat je straks geen vlekken meer op de tafel krijgt.

  Meer info
 • Dit tafelkleed heeft een zandkleur. Op het tafelkleed zijn doodle bloemen te zien in het wit. Dit zorgt voor een speelse, en toch schattige uitstraling. Door de neutrale kleuren zeer makkelijk te combineren met andere kleuren en materialen. Het tafelkleed is gemaakt van katoen maar wel behandeld met een coating. Hierdoor makkelijk afneembaar en uitwasbaar! En dat betekent dat je straks geen vlekken meer op de tafel krijgt.

  Meer info
 • Dit tafelzeil is antraciet van kleur. Op het tafelkleed zijn doodle bloemen te zien in het wit. Dit zorgt voor een speelse, en toch schattige uitstraling. Door de neutrale kleuren zeer makkelijk te combineren met andere kleuren en materialen. Het tafelkleed is gemaakt van katoen maar wel behandeld met een coating. Hierdoor makkelijk afneembaar en uitwasbaar! En dat betekent dat je straks geen vlekken meer op de tafel krijgt.

  Meer info
 • Ben je op zoek naar een tafelkleed dat geschikt is voor alle soorten gelegenheden? Dan zit je met dit tafelkleed helemaal goed. Door de neutrale kleur zit je met dit tafelkleed altijd goed. Je hoeft je niet langer druk te maken over vlekken op tafel. Dat is nu verleden tijd!

  Meer info
 • Ben je op zoek naar een tafelkleed dat geschikt is voor alle soorten gelegenheden? Dan zit je met dit tafelkleed helemaal goed. Door de neutrale kleur zit je met dit tafelkleed altijd goed. Je hoeft je niet langer druk te maken over vlekken op tafel. Dat is nu verleden tijd!

  Meer info
 • Ben je op zoek naar een tafelkleed dat geschikt is voor alle soorten gelegenheden? Dan zit je met dit tafelkleed helemaal goed. Door de neutrale kleur zit je met dit tafelkleed altijd goed. Je hoeft je niet langer druk te maken over vlekken op tafel. Dat is nu verleden tijd!

  Meer info

13 artikel(en)

per pagina

1

De mooiste tafelkleden online kopen

Bij ons kun je kiezen uit een zeer ruim aanbod aan tafelkleden en tafelzeilen! In onze collectie hebben we verschillende soorten tafelkleden die je op maat kunt bestellen. Ze variëren in materiaal en we hebben veel verschillende prints! Maar natuurlijk hebben we ook gewoon een zwart of wit tafelkleed. Er is voor ieder wat wils.

Onze tafelkleden zijn gemaakt van katoen en linnen, mét of zonder coating. Tafelkleden zijn dunner dan de tafelzeilen van PVC. Hierdoor vallen ze zeer soepel om jouw mooie tafel!

Het voordeel van een tafellaken met een coating is dat je deze met een doekje af kunt nemen. Zo houd je de tafel schoon en het tafelkleed. Ideaal voor mensen met kinderen. Naast het feit dat je de tafelkleden af kunt nemen kunnen ze ook allemaal uitgewassen worden op 30 graden!

Met een mooi tafelkleed kun je een leuke sfeer neerzetten. Met de feestdagen is het natuurlijk leuk om een Kerst tafelkleed te hebben! Zo kun je gezellig met de hele familie dineren en genieten van het mooie tafelkleed met Kerst. Natuurlijk hebben we tafelkleden met nog veel meer andere bedrukkingen. Er is voor elke gelegenheid een passend bedrukt tafelkleed.

Verschillende soorten tafelkleden

Als we het over een tafelkleed hebben, dan bedoelen we niet de tafelzeilen van PVC. Die staan namelijk in een andere categorie. Hieronder worden de verschillende soorten tafelkleden verder toegelicht!

We hebben de gewone tafelkleden die zijn gemaakt van linnen of katoen. Hier zit geen coating overheen. Er zit wel een verschil tussen tafellinnen en katoen. Zo wordt katoen gemaakt van de katoenplant. Katoen is zacht, vochtopnemend en duurzaam. Linnen wordt gemaakt uit vezels van de vlasplant. Ook linnen is vochtopnemend. Linnen voelt daarom iets sterker aan dan katoen. Dat is ook waarom linnen wat sneller kreukt dan katoen. Deze tafelkleden kunnen ook gewoon in de wasmachine!

We hebben ook tafellinnen en katoenen tafelkleden die wel gecoat zijn. Deze tafelkleden zijn voorzien van een polyetheen coating. Hierdoor zijn deze tafelkleden makkelijk afneembaar met een vochtig doekje. Ook deze tafelkleden kunnen gewoon in de wasmachine op 30 graden. Het fijne aan deze combinatie is dat het eruit ziet én voelt als katoen of linnen, maar wel afneembaar is!

Tafellinnen op maat bestellen

Als je een tafelkleed selecteert zie je al snel de tabel met de maatvoeringen. De standaard breedtemaat bij ons is 140 centimeter. De lengte kun je dus zelf kiezen! We raden wel aan om tafelkleden met een coating te bestellen op rol. Dit voorkomt dat er putjes op de vouwnaden komen. En dat is natuurlijk wel zo prettig! Deze optie kun je aanvinken onder de maattabel.

Proefstaaltje

Heb je nog een beetje je twijfels bij het bestellen van een geschikt tafelkleed? Of ben je benieuwd hoe het materiaal voelt? Bestel dan een proefstaaltje. Je krijgt dan een stukje tafelzeil thuisgestuurd. Zo kun je een stuk beter inschatten of het materiaal je aanstaat en of de print/kleuren matchen met wat jij voor ogen hebt! Zo helpen we jou bij het maken van een goede keuze.

Accessoires

Tafelkleden zijn minder zwaar dan tafelzeilen. Als je het tafelkleed voor buiten wilt gebruiken is het wel zo handig om tafelklemmen te gebruiken. De wind wil soms nog wel eens onder het tafelkleed waaien waardoor ook al het eten en drinken omvalt. En dat is natuurlijk jammer. Tafelklemmen of tafelgewichten zorgen ervoor dat het tafelkleed mooi op de tafel blijft liggen.

Lang van jouw mooie tafelkleed genieten

Als je dan eenmaal dat mooie tafelkleed thuis hebt, dan is het wel zo fijn als je er ook lang plezier van hebt! Daarom hebben wij een paar tips voor je op een rijtje gezet.

Pas een beetje op met eten en drinken waar sterke kleurstoffen in zitten. Deze kleurstoffen trekken namelijk vrijwel meteen in het tafelkleed. Met of zonder coating maakt niet heel veel verschil. Houd daarom tijdens het eten en drinken altijd even een vochtige doek paraat. Mocht er dan wat gemorst zijn dan kun je het er meteen afhalen. Gewone linnen en katoenen tafelkleden kun je het beste meteen in de was gooien.

Zo raden wij dus aan om op te passen met aardbeien, tomaten, rode bieten, rode kool en kerrie.

Ook de zon heeft invloed op de kleuren. Je kunt het tafelkleed natuurlijk voor buiten gebruiken, maar laat het niet te lang in de zon liggen. De zon verbleekt de kleur namelijk op ten duur.

🍪 Wil jij een goed werkende website?
Wij gebruiken net als iedere andere website cookies. Kies zelf welke cookies je toestaat.