Tafelzeil.nl zoekt inspirators

Is Instagram jouw passie of vind je bloggen leuk? Tafelzeil.nl zoekt creatieve dames of heren die ons willen helpen onze doelgroep te bereiken. Wij zoeken inspirators die eenmalig met ons samen willen werken, maar ook inspirators die voor langere tijd samen willen werken.

Wie zoeken wij?

Eigenlijk vinden wij iedereen die over ons wil schrijven even leuk, maar wij hebben als het gaat om deze samenwerking wel een aantal wensen;

✔ Je doelgroep moet bij ons passen;
✔ Je bent actief op één social media-kanaal en je hebt een eigen website;
✔ Je volgers zijn betrokken bij je blogs of posts. Betrokkenheid is naar onze mening belangrijker dan het aantal volgers;
✔ Je kan aantonen dat je website geregeld bezocht wordt of je hebt minimaal 2000 volgers op je social media-kanaal.

Voldoe je aan bovenstaande punten en lijkt het je leuk om met ons samen te gaan werken? Neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens! 

Wie is Tafelzeil.nl?

Tafelzeil.nl is een jonge webshop voor alle soorten tafelzeil, tafelkleden en tafelbeschermers. Wij streven er naar voor iedereen een mooi design in huis te hebben en verzamelen met dat doel elke dag nieuwe designs om in ons assortiment op te nemen. Inmiddels hebben wij het grootste assortiment van Nederland. Wij bedienen hiermee onze klanten in Nederland, België en Duitsland. Hierbij is onze website en content op dit moment alleen nog in het Nederlands geschreven, onze klanten en volgers zijn dan ook Nederlandstalig.

Vanuit onze locatie in Hengelo verzenden wij dagelijks een groot aantal pakketten naar onze klanten. Wij zijn sterk groeiende en zoeken dan ook inspirators die ons willen helpen groeien. Ons marketingteam staat voor je klaar om te helpen waar nodig. Wij verkopen ons product met passie en zullen dan ook met diezelfde passie met jou samen willen werken om ons de grootste webshop in tafelzeil te maken. 

Laten we gaan samenwerken! 

Onze inspirators krijgen uiteraard de vrijheid om naar eigen inzicht content te maken. Wij vinden dat content iets persoonlijks is. Jouw volgers volgen jou namelijk niet voor niks! Uiteraard staat er iets tegenover onze samenwerking, als jij iets voor ons gaat betekenen willen wij dat ook voor jou doen. Dit doen wij natuurlijk in goed overleg met jou. Denk jij dat wij samen leuke dingen kunnen creëren? Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens! 

Zullen we even bellen? 

Je kan ons bereiken op 085  773 04 89

Gaan we mailen? 

Mail gerust naar klantenservice@tafelzeil.nl

De waardering van www.tafelzeil.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 886 reviews.
🍪 Wil jij een goed werkende website?
Wij gebruiken net als iedere andere website cookies. Kies zelf welke cookies je toestaat.